Takläggning


DSP Tjänster AB är din takläggare i Stockholm och utför kompletta takomläggningar och takrenoveringar.

Med lång erfarenhet av alla former av takomläggningar och takrenoveringar är vi ditt naturliga val när du ska lägga nytt eller renovera tak. Bland våra kunder finns privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

När du tar kontakt med oss bokar vi in ett kostnadsfritt besök hos dig. Under besöket tittar vi på takets skick och utformning och berättar vilka åtgärder vi rekommenderar. Vi använder alltid produkter av kända fabrikat från ledande leverantörer.

Tillsammans går vi igenom olika val av produkter och du bestämmer själv vilka du tycker passar bäst till just ditt hus.

Efter besöket återkommer vi med en kostnadsfri offert.

Vi utför:


Betongpannor                          Plåttak


Lertegelpannor                                   Papptak

Ett tak från DSP Tjänster är mer än ögat kan se

Takduk, underbeslag, fågelband, ventilerande nock med mera, är av högsta kvalitet.

Plåtdetaljerna har både en funktionell och en estetisk betydelse för ditt tak, därför är vi mycket noga med att dessa är rätt utformade och av hög kvalitet. Att allt monteras enligt gällande bygg- och arbetsmiljöregler är en självklarhet för oss på DSP.


Våra yrkesmän och takläggare hjälper dig dessutom med takstegar, takbryggor, snörasskydd, regnvattensystem, stos, ventilation, skorstenbeklädnad och andra detaljer som gör ditt tak komplett.

Takvårdsavtal

Årlig professionellt utförd tillsyn och underhåll förlänger livslängden och minskar dramatiskt kostnaderna för akuta omtäckningar. Genom att teckna ett Service och Underhållsavtal Tak får du ett protokoll som bedömer statusen på ditt tak.


Varje år gör vi en okulär besiktning av takytan och dess detaljer inkl anslutande plåtarbete. Vi städar samtidigt taket samt rensar vattengångar och takbrunnar från löv och skräp. Mindre skador som uppstått under året åtgärdas inom ramen för serviceavtalet.

Aktuell lokal tid i Stockholm: